Trash the dress - Mircea si Cristina - Iasi

Capturarea frumuseții Iașului printr-un ședință foto trash the dress
Iasi
marți, martie 21, 2023

Trash the dress - Mircea si Cristina - Iasi

În calitate de fotograf, sunt mereu în căutarea de locații noi și interesante pentru a surprinde imagini impresionante. Recent, am avut ocazia să călătoresc în Iași, un oraș din nord-estul României, pentru a fotografia o ședință foto trash the dress. A fost o experiență de neuitat care mi-a permis să surprind frumusețea orașului într-un mod unic.

Iași este un oraș plin de caracter și istorie. Pe măsură ce am explorat orașul cu aparatul foto, am fost impresionat de arhitectura sa frumoasă, cultura vibrantă și oamenii primitori. Am știut imediat că vreau să surprind toate aceste elemente în fotografiile mele.

Ședința foto trash the dress a oferit o oportunitate perfectă pentru a face exact acest lucru. Am început devreme dimineața, la răsăritul soarelui, pentru a surprinde lumina matinală. Ne-am deplasat din locație în locație în tot orașul, profitând de diferitele condiții de iluminare pentru a crea o varietate de stări în fotografiile noastre.

La un moment dat, ne-am găsit în mijlocul unui târg aglomerat, înconjurat de produse colorate și vânzători plini de viață. A fost un fundal perfect pentru câteva fotografii distractive și jucause. Mai târziu, când soarele începea să apună, ne-am îndreptat spre un parc din apropiere pentru a surprinde câteva fotografii romantice și melancolice.

De-a lungul zilei, am fost impresionat de varietatea de locații și condiții de iluminare pe care le oferea Iașiul. De la soarele puternic până la umbrele adânci ale serii, am reușit să surprind o gamă largă de emoții și stări în fotografiile mele.

Ca fotograf, cred că cel mai bun mod de a surprinde esența unui oraș este să îl explorezi cu o minte deschisă și un ochi atent. Și asta am făcut în Iași. Prin imersarea mea în cultura și istoria orașului, am reușit să creez imagini care surprind cu adevărat caracterul și frumusețea sa unică.

În concluzie, ședința mea foto trash the dress în Iași a fost o experiență minunată care mi-a permis să explorez și să surprind frumusețea acestui ora