despre mine

Ce ne face pe noi diferiti si cum vei obtine imaginile pe care le meriti

Esti inca aici, ceea ce poate insemna un singur lucru, ai vazut ceva diferit.

Portret Lazar Alin
Sunt in cautarea conexiunilor autentice, emotiilor adevarate, rasetelot, momentelor dintre momente, naturaletii oamenilor si naturaletea mea.

Hey, sunt Alin! Sunt fotograf profesionist de nunta, botez, cupluri si fotografie de fineart.

Sunt mereu entuziasmat sa capturez momente pe care iti vei dori sa ti le amintesti pentru restul vietii. Stilul meu se axeaza pe documentarea emotiei naturale intr-un mod nostalgic si natural. Imi pasa cu adevarat sa incep sa te cunosc inainte de a incepe sa lucram. Speranta mea este ca vei uita de camera foto si vei pleca cu un nou prieten si fotografii superbe fara batai de cap. Cel mai important, imi doresc sa documentez emotia exact asa cum arata si se simte, in asa fel incat amintirile tale vor dainuii peste ani si ani.

Sper ca ochiul tau poate observa importanta din spatele muncii mele si ca inima ta poate intelege valoarea din imaginile mele. Vrei sa fim prieteni si sa incepem sa documentam cateva emotii? Hai sa vorbim! Abia astept sa te intalnesc si sa iti spun povestea prin imagini.

ce spun clienții

Voiam sa iti fim recunoscatori si plini de apreciere pentru tot ce ai facut pentru noi. Cu siguranta vom mai dori sa lucram impreuna cu tine.

Am vrut sa iti transmit un mail prin care sa iti spun ca nu stim cum sa-ti multumim suficient. A fost minunat sa te avem langa noi in ziua marelui nostru eveniment. Toata lumea vorbeste despre poze si sunt super incantati.

testimonial

03

testimonial

04
fotografie de cuplu in Bucuresti

In primul rand iti multumim pentru tot ce ai facut pentru noi

A fost o experienta cu adevarat speciala si o placere sa lucram cu tine..
In al doilea rand, bai…pozele sunt superbe, fabuloase, pline de emotie.

Iti multumim mult, mult de tot!