Trash The Dress - Mimi si George - Platoul Transilvania, Brasov

Trash the dress de toamna in varful muntelui
Platoul Transilvania, Brasov
miercuri, februarie 8, 2023

Trash The Dress - Mimi si George - Platoul Transilvania, Brasov

Anul trecut, am avut ocazia de a petrece o zi fantastica alaturi de Mimi si George, cuplul tânar, energic, frumos si aventuros. Am avut privilegiul de a-i fotografia pentru sedinta lor „Trash the Dress” pe Platoul Transilvania, care oferea un peisaj spectaculos de toamna.

Cu energia lor pozitiva si dorinta de a experimenta, Mimi si George au stralucit in fata obiectivului, capturând momente unice si sincere. Am fost impresionat de conexiunea lor puternica si de pasiunea lor pentru viata, care a devenit evidenta prin fotografiile noastre.

Aceasta zi a fost despre mai mult decât doar fotografii; am inoptat la o pensiune minunata si am avut o cina placuta, discutând ore în sir despre viata, dragoste si aventura. Este intotdeauna un privilegiu sa cunosc oameni care împart aceleasi pasiuni si valori, iar Mimi si George sunt definitiv acest tip de cuplu.

Nu pot sa spun cat de mult apreciez acest shoot si tot ceea ce a insemnat pentru mine. Sunt onorat sa fi fost parte din aceasta zi speciala a lor si sa le ofer aceste amintiri frumoase pentru totdeauna.

Va invit sa vizualizati cateva dintre fotografiile noastre uimitoare aici pe site.