Save the date Mircea si Cristina - Gara de Nord

STD Mircea si Cristina in Gara de Nord
Gara de Nord - Bucuresti
joi, septembrie 22, 2022

Save the date Mircea si Cristina - Gara de Nord

Sedinta foto save the date cu Mircea si Cristina a avut o locatie super faina in care de mult timp mi-am dorit sa pozez, poate pentru ca n-am vazut prea multe sedinte foto pentru nunta in locatii super aglomerate, pline de viata si cu un aer nostalgic.

Pe Mircea il stiu din facultate de cand eram colegi. M-am bucurat enorm cand m-a contactat sa ii fiu fotograf la nunta, stiind ca ne potrivim cumva in gusturi. Am avut dreptate Mircea este foarte deschis la nonconformism si openminded catre propuneri neconventionale.

Pe Cristina abia ce-am cunoscut-o insa din prima mi-am dat seama ca are un vibe super fain. Cu o energie nemarginita, adventuroasa de fel si deschisa catre orice propunere, la fel ca si Mircea neconformista. Abia astept nunta cu astia doi care v-a veni in cateva zile din momentul in care postez sedinta foto pe site.

Pe scurt am avut parte de o experienta super faina cu Mircea si Cristina. Au fost cu adevarat doi indragostiti adventurosi si naturali cu care m-am bucurat maxim sa fac poze.

N-Joy!