Nunta Maria si Cosmin - The Green Spot

Povesti de dragoste autentice.
The Green Spot
miercuri, ianuarie 12, 2022

Nunta Maria si Cosmin - The Green Spot

Am incheiat sezonul nuntilor cu Maria si Cosmin, doi oameni superi calzi si frumosi cu care am avut placerea sa petrec o zi superba, pe langa asta am fost inconjurat de prieteni dragi cu care am pozat si ne-am distrat intregul eveniment. Localul….superb, pe placul inimii mele! Toate aranjamentele exact asa cum trebuie, la locul lor, o multitudine de detalii care mi-au furat privirea.

Formatia a fost geniala, au creat o atmosfera dementa pana dimineata, au stiut sa miste masele in asa fel incat pe scena au stat non stop oameni de mic cu mare. Yoloband u za best! Ii puteti gasi pe insta: @yoloband.oficial

Locatia a fost superba, un hambar in Noiembrie este in sine un peisaj frumos, mai adaugi o padure si o casuta batraneascca, plus o piscina si o rulota funku si deja n-am ce sa-ti mai doresti. Ah…poate un leagan la bar, insa au deja doua.

Mi-am luat libertatea sa editez fotografiile intr-un stil mai de film asa, pentru ca in ziua nuntii in loc de fotobooth mirii au avut geniala idee de a cumpara cateva aparate Kodak, point in shoot cu care am tras in paralel pe langa aparatul meu si mai mult de atat, in ultimul timp oferim clientilor nostri si un set de polaroide in ziua nuntii. Am zis sa fie totul in ton cu pozele developate de pe aparatele pe film.

Sper sa va placa.

N-Joy!