Botez Arthur Augustin - Crevedia

Clipe memorabile in familie
Crevedia
marți, ianuarie 18, 2022

Botez Arthur Augustin - Crevedia

Botezul micutului Arthur a fost unul iesit din comun pentru mine, insa intr-un sens super bun. A fost un eveniment care a adus familia si prietenii la masa pentru celebrarea botezului celui voinic. Ne-am jucat, am alergat, ne-am „luptat”, dar ne-am si infruptat din toate bunatatiurile.

Au facut totul in curtea casei, cu o cafenea mobila pe roti (cei de la Coffee Bike), care au mentinut energia si zambetele oamenilor cu preparatele lor savuroase. A fost prezent si un food corner cu delicii culinare de care m-am atasat de cum am intrat. Atatea culori in preparatele alea incat de departe ziceai ca e tablou de toamna. Mai tarziu a urmat si traditionalul gratar, pentru care s-au pregatit preparate speciale, macerate si maturate special, tinute in bait si condimentate de te lasau fara cuvinte. Ce sa mai a fost un adevarat eveniment gastronomic pe care l-am fotografiat cum am putut mai bine fara sa salivez pe aparat.

Oamenii prezenti au fost geniali, oameni calzi cu care ai ce sa vorbesti si care stiu sa asculte, astfel incat m-au facut sa ma simt mai bine ca la mine acasa. De la regizori de film la cantareti si cate si mai cate talente ascunse printre zambete.

O adevarata adunare culturala la un eveniment gastronomic unita de dragostea pura pentru familie.

Aceasta este povestea micutului Arthur!

N-Joy!