The man behind the camera.

Sunt pasionat de fotografie de mai bine de 5 ani si mereu a insemnat o parte din mine. M-a ajutat sa construiesc persoana care sunt astazi, sa intalnesc prietenii cu care imi petrec timpul, ma sfatuiesc si ma ambitionez. M-a ajutat sa ma dezvolt psihologic, sa invat lucruri noi care sa imi fie folositoare in diferite domenii si sa trec peste anumite perioade grele din viata mea, insa pana acum de prea putine ori am avut curajul sa stau in fata camerei. De ce ? De ce ne e teama mai ales noua celor de sex masculin sa stam in fata camerei? De-a lungul anilor si a zecilor de evenimente fotografiate de prea putine ori mirele avea initiativa de a se "arunca" in fata camere, de cele mai multe ori indemnat de project managerul si vedeta evenimentului si anume mireasa, acestia au fost nevoiti sa stea in fata camerei timp mai indelungat decat ai spune "selfie". Mereu am vazut cum barbatii se emotioneaza cand vad aparatul foto pe cand personajele de sex feminin abia asteapta sa fie surprinse din toate unghiurile.
Nu am raspunsul la aceasta intrebare ci doar o parere proprie.
Motivul este dat de lipsa de incredere, noi putem fi increzatori atunci cand ne apucam sa stricam o masina sau cand discutam despre diverse sporturi sau provocari aruncate de prieteni si ne aruncam cu capul inainte la modul "watch this" .
Dar asta nu este incredere constienta, noi nu ne admiram in oglinda, nu ne facem griji despre cum aratam, decat la evenimente speciale sau cand mergem sa intalnim o tipa faina. In rest, nu ne pasa! Nu ne batem capul cu asta. Dar cand vedem o camera foto incepem automat sa ne indoim de noi, de felul in care aratam, de lipsa de experienta in materie de "selfie" si incep sa curga tot felul de intrebari in capul nostru.
Ei bine am vrut sa experimentez si eu cum este sa stai in fata camerei si am avut aceleasi emotii si intrebari. Am vrut sa aflu prin ce trec modelele mele atunci cand le pozez si desi eu am purtat haine spre deosebire de unele modele, am fost putin lipsit de incredere si stanjenit la inceputul sedintei foto.
Am reusit sa trec peste toate acestea cu ajutorul Ioanei Apostol, o tipa super faina care a reusit sa ma relaxeze prin felul ei de-a fi. As fi vrut sa renunt de multe ori si sa zic gata insa ea mi-a dat din optimismul ei si a venit mereu cu idei si zambete. 
Prin asta as vrea sa punctez importanta dintre comunicarea model - fotogra si nu numai. A fost foarte important felul in care am cumunicat cu Ioana si mai ales sentimentul de incredere pe care il port Ioanei.
Multumesc Ioana Apostol
Multumesc Magneto Studio

You may also like

Back to Top