Back in 2019,

In 2019 am fotografiat una dintre cele mai bune lucrari ale mele, cu siguranta lucrul asta poate fi contestat de foarte multa lume insa multi privim fotografia ca si ceva superficial si nu avem timp sa ne gandim ce ne inspira sau ce a vrut sa spuna autorul. Sunt multe de spus despre aceasta fotografie si am sa ofac curand intr-o alta postare.

Inapoi in 2019! Pentru mine 2019 a fost un an destul de creativ si inspirational insa abia in 2020 am realizat ce imi lipseste cu adevarat. Fotografiam tot felu de oameni si avem tot felul de idei si concepte in minte insa... cu ce scop? Nu stiam unde voiam sa ajung, nici acum nu stiu pe deplin insa stiu ce-mi lipseste.
Am fotografiat aceasta serie si nu am aratat-o nimanui, pentru ca nu puteam edita fotografiile in modul in care mi le imaginam eu. A trecut aproape un an si jumatate si am revenit la ele. Nu pentru ca sunt cele mai bune lucrari ale mele ci mai degraba pentru ca atunci am simtit frustrarea incapabilitatii mele de a coloriza o fotografie asemanator cu imaginatia si viziunea din mintea mea. 

Iata cateva dintre fotografiile realizate in 2019 si editate in 2020.
Hai sa socializam!
Submit
Thank you!

You may also like

Back to Top